Μπάμπης Παπαδόπουλος - Παραλογές Tου Aχρήστου (LP)

Μπάμπης Παπαδόπουλος - Παραλογές Tου Aχρήστου (LP)
Price: 24.50€
Format: LP
Label: B-OTHER SIDE
Availability: Out Of Stock


   - OR -   

H Β-otherSide Records σε συμπαραγωγή με την Puzzle Music, παρουσιάζει το νέο άλμπουμ του Μπάμπη Παπαδόπουλου "Παραλογές του αχρήστου". Σε αυτή τη νέα του δουλειά που περιλαμβάνει 10 οργανικές συνθέσεις ο Μπάμπης Παπαδόπουλος ανανεώνει τα εκφραστικά του μέσα – όπως άλλωστε συμβαίνει σε κάθε δισκογραφική του κατάθεση. Παρατηρώντας την ως τώρα διαδρομή του διαπιστώνεται ότι βρίσκεται σε ένα δημιουργικό μονοπάτι μέσα στο οποίο εξελίσσεται διαρκώς εξερευνώντας τον ήχο του, τα μουσικά υλικά του αλλά και τη φιλοσοφία του. Το Παραλογές του Άχρηστου συνεχίζει αυτήν την συναρπαστική πορεία με τον καλύτερο τρόπο.

Ο τίτλος του άλμπουμ είναι εμπνευσμένος από το βιβλίο του Nuccio Ordine Η Χρησιμότητα του Άχρηστου. Η εικόνα του εξωφύλλου βασίζεται στη θεωρία του μαθηματικού August Ferdinand Möbius, γνωστή ως Möbius strip. Σχεδιασμός εξωφύλλου: Σίμος Σαλτιέλ (Red Creative).

Η ηχογράφηση έγινε στο στούντιο Royal Alzheimer Hall με μηχανικούς ήχου τους Τίτο Καργιωτάκη και Χρήστο Χαρμπίλα οι οποίοι υπογράφουν επίσης τόσο τις μίξεις όσο και το mastering.

Παραγωγή: Μπάμπης Παπαδόπουλος, Τίτος Καργιωτάκης, Χρήστος Χαρμπίλας.

Το
LP περιλαμβάνει downlowad code για το κατέβασμα του άλμπουμ.

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad            Good

Enter the code in the box below:Powered by Getway LLC Copyright © 2011-2020