Στέλιος Σαλβαδόρ / Μωρά Στη Φωτιά - Κάτω Στην Πόλη (LP)

Στέλιος Σαλβαδόρ / Μωρά Στη Φωτιά - Κάτω Στην Πόλη (LP)
Price: 25.90€
Format: LP
Label: PANIK
Availability: Expected soon - Order now


   - OR -   

Τα ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ γιορτάζουν 33 Χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου τους album με μια επετειακή κυκλοφορία έκπληξη, που περιλαμβάνει μερικές από τις σημαντικότερες στιγμές της εντυπωσιακής και θορυβώδους μουσικής τους πορείας!

Ο Στέλιος Σαλβαδόρ για αυτό το Best Of album ταξίδεψε στο Λονδίνο και επιμελήθηκε μια νέα  ηχογράφηση σε δυο τραγούδια που αποτελούν ορόσημο για την Ελληνική Ροκ σκηνή, το «Μανιφέστο» και το «Κάτω Στην Πόλη». Η ηχογράφηση τους πραγματοποιήθηκε στο ιστορικό The Friary Studios του Λονδίνου μπροστά στην SSL G, aka “Jaqueline” θρυλική κονσόλα του Prince, στην οποία έχουν ηχογραφηθεί album από καλλιτέχνες όπως Eric Clapton, Robert Plant, Duran Duran, Rolling Stones και άλλων, ενώ στην παραγωγή του συντέλεσαν καταξιωμένοι βρετανοί μουσικοί και συνεργάτες του Στέλιου Σαλβαδόρ!

Φυσικά οι εκπλήξεις δεν σταματούν, γιατί όλο το υλικό του Best Of Album έχει επεξεργαστεί εκ νέου ηχητικά, έτσι ώστε όλα τα κλασικά τραγούδια που περιλαμβάνονται στην κυκλοφορία να είναι σε Remastered εκτελέσεις!

SIDE A

 1. ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
 2. ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ
 3. ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ
 4. ΣΑΛΟΝΙΚΗ (Μόνος Σου Ξανά)
 5. Ο ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ


SIDE B

 1. ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ
 2. Ο ΧΑΜΑΙΛΕΩΝ
 3. ΜΟΙΡΑΙΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ
 4. ΕΜΒΑΤΗΡΙΟ ΠΕΝΘΙΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΟ
 5. ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΕΣ
 6. ΤΟ ΠΑΥΣΙΠΟΝΟ (Live)

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad            Good

Enter the code in the box below:Powered by Getway LLC Copyright © 2011-2021