Thee Holy Strangers - Thee Holy Strangers (2LP)

Thee Holy Strangers - Thee Holy Strangers (2LP)
Price: 18.90€
Format: LP
Availability: In Stock

   - OR -   

Η εκλεκτή παρέα της αθηναϊκής rock’n’roll σκηνής επιστρέφει με την κυκλοφορία του πρώτου της άλμπουμ.
Δώδεκα μικρές ιστορίες που διαδραματίζονται στον διαλυμένο αστικό ιστό, προστατευμένες από έναν πύρινο κύκλο που σχηματίζουν η σκοτεινή americana, το rhythm and blues και η soul. Ένα μουσικό χρονικό των ημερών της καταστροφής και της ελπίδας, της αλήθειας και του έρωτα.

Οι Thee Holy Strangers σχηματίστηκαν στην Αθήνα το 2012 και είναι οι :

Αλέξης Καλοφωλιάς [a.k.a. Alex K.] (The Last Drive, The Earthbound) - Φωνή, κιθάρα, φυσαρμόνικα
Νίκος Φυσάκης (Dustbowl) - Κιθάρα John Hardy (Dustbowl, Birds of Paradise) - Pedal steel guitar, ακουστική κιθάρα Costas C. [a.k.a Digital Alkemist] (Night On Earth, Nightstalker, BlendSextet) - Drums Φλώρα Ιωαννίδη (Ludmila, Μake Believe) - Φωνή Τζένη Καπάδαη - (Expert Medicine, Τhe Earthbound, MeWeathers) - Φωνή Τάσος Παλαιολόγου (Dream Long Dead, Down ‘n’ Out, 700 Machines) - Μπάσο

1. Desolation Revelation
2. Self Preservation Blues
3. Truth and Sorrow
4. Trouble on Trouble
5. Silver Lake
6. Strange Cat Incident
7. In Orbit
8. (You’re not) A Stranger to Me
9. Fiery Road (Revisited)
10. Infinite Sea
11. Angel of Danger
12. The Edge

Write a review

Your Name:

Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad            Good

Enter the code in the box below:

Powered by Getway LLC Copyright © 2011-2021