Παύλος Παυλίδης & The B-Movies - Στον Διπλανό Ουρανό (LP)

Παύλος Παυλίδης & The B-Movies - Στον Διπλανό Ουρανό (LP)
Price: 17.90€
Format: LP
Label: INNER EAR
Availability: In Stock


   - OR -   

Από τις “Ιστορίες Που Ίσως Έχουν Συμβεί” έχουν περάσει δύο δημιουργικά χρόνια για τον Παύλο Παυλίδη και τους B-Movies. Επιστρέφουν πιστοί στο ραντεβού τους με την άνοιξη με το νέο τους album “Στον Διπλανό Ουρανό”.

Τα 11 τραγούδια του album ηχογραφήθηκαν το 2013 και 2014 στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, παράλληλα με αμέτρητες συναυλίες σ’ ολόκληρη την Ελλάδα, που τα έχουν κάνει ήδη γνωστά στο αφοσιωμένο κοινό του Παυλίδη. Στην παραγωγή του album ο Παύλος Παυλίδης συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον Coti K.

Το πιο ώριμο και εξομολογητικό album στην μέχρι σήμερα δισκογραφία του, αντικατοπτρίζει τον εσωτερικό κόσμο του δημιουργού του με ειλικρίνεια και απλότητα. Η μουσική του είναι τόσο απολαυστική που δύσκολα φτάνει κανείς τη σκοτεινή καρδιά της. Ταξιδιάρικες μελωδίες αναδεικνύονται μέσα από λιτές ενορχηστρώσεις, ενώ η χαρακτηριστική ερμηνεία του Παυλίδη σκεπάζει τα ηχητικά τοπία σαν ήσυχη βροχή από λέξεις. Στιχουργικά, η φυσιολατρία του Παυλίδη απλώνει γενναιόδωρα τα κλαδιά της σ’ ένα παράλληλο σύμπαν που ανθίζει δίπλα μας και περιμένει να το ανακαλύψουμε στον διπλανό ουρανό.

1. ‘Ξέρω Τι Κάνει’
2. ‘Ο Δειλιέν’
3. ‘Θάλασσα’
4. ‘Ο Έρωτας’
5. ‘Ο Χρόνος’
6. ‘Μια Ήσυχη Βροχή’
7. ‘Στον Διπλανό Ουρανό’
8. ‘Το Σιωπηλό Ποτάμι’
9. ‘Το Πιο τρελό Σενάριο’
10. ‘Μέχρι Τα Χαράματα’
11. ‘Ένα Μικρό Πλεούμενο’

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad            Good

Enter the code in the box below:Powered by Getway LLC Copyright © 2011-2020